Online Oyun

Online Browser Oyun Bilboard 1

Cumartesi

Online Mmorpg Oyunları

Online mmorpg oyunların listesi
online mmorpg oyunların listesi, online oyunların listesi, tüm online oyunlar, online oyunlar, türkçe mmorpg oyunları
Rappelz hakkında daha çok bilgi verdik ayrı bir konu olarak.
Rappelz (Yeni türkçe mmorpg)
http://tr.rappelz.gpotato.eu/ad/

Oyun hakkında ayrıntı için ayrı olan konumuza göz atın: Rappelz Online Mmorpg Oyunlarından En Yenisi

Bu oyun ilk türkçe morpg oyunudur.Daha sonra metin2 çıkmıştır türkçe olaraktan.Bu iki oyun ilklerdir.İstanbul kıyamet vaktinin konusu çok güzeldir.Oyuş.un anlaşıldığı gibi istanbul sokaklarında geçiyor.Eminönünde başlıyoruz oyuna.
Oyun taa 1959 yılında geçiyor dünya yerle bir olmuş durumda.Yeryüzünde cins cins yartıklar çıkıyor ve insanlar onlarla çetin mücadele veriyor kendilerini korumaları için önlemler alınıyor.Gruplar ve ekiplar kuruluyor bazı oluşumlar mücadeleye başlıyor ve siz oyuncular bu mücadele de yer alabirsiniz.Oyun türk yapımıdır sadece türkçe demek haksızlık olur.
İstanbul Kıyamet Vakti(türkçe mmorpg)
http://istanbuloyun.mynet.com/

Metin2 çıkan ilk türkçe online mmorpg oyunlardan biri tabi ben yanlış hatırlamıyorsam.Oyuncu sayısı çoktur ama eskiden serverlarda oyuncular daha kalabalıktı, şimdi server sayısı da artınca oyuncularda serverlara dağıldı ve server kalabalığı kalktı.Metin2 buglar çok ama oyuncu sayısı çok.Oyuna gelelim oyunda savaşçı,sura, ninja gibi ırklar var.Metin taşları gökten yer yüzüne düşüyor en azından konusu bu.Level atladıkça oyuna bakışını değişiyor ve oyunda değişiyor.Ustalaştıkça küçük levelli oyuncularla pek iletişim kurmak istemiyorsunuz çünkü artık siz oyunda iyi bir yerde duruyorsunuz.Metin2 bambaşkadır oyuna kayıt olun ve level kasmaya başlayın.
Oyun hakkında biraz ayrıntılı bilgi için; Uzak Doğuda Fantastik Bir Dünya Metin2
Metin2(türkçe mmorpg)
http://www.metin2.org/

Knight online bu mmorpgnin öncülerindendir.Her şeyin bir ilki vardır işde bu tür oyunlarda da ilk knight onlinedır.Dünya çapında yüzbinlerce oyuncusu vardır ve oldukça çok servera sahiptir.İngilizce ama türk serverlar var onlara kaydolup oynayabilirsiniz.Oyun ingilizcedir ona göre.
Knight Online
http://www.knightonlineworld.com/

MU Online
http://www.globalmuonline.com/

Ferentus Online
http://www.ferentus.com/

Dofus Onlinehttp://www.dofus.com/

Deicide Online
http://www.deicide.ongameport.com/

Life Offside
http://www.lifeoffside.com/

Monster and Me
http://www.monsterandme.com/

KAL Online
http://www.kalonline.com/

Martial Heroes Online
http://www.martialheroes.com/

RYL:2
http://www.ryl2.com.my/

Lineage 2
www.l2extreme.com/

Gunz OnLinehttp://www.gunzonline.com/

Dogs of the Seas(Korsan Oyunu)
http://www.dogsoftheseas.de/

Americas Army(counter strike tarzı online FPS oyunu))
http://www.americasarmy.com/

Neo Pets(Mmorpg pokemon benzeri oyun)
www.neopets.com/

WarRock(Battlefield tarzı online FPS oyunu)
Warrock oyunu ayrıntı bilgi için  warrock tanıtım.
www.warrock.net/

Second Life(sims oyunun online versiyonu)
www.secondlife.com/

7 yorum:

  1. Petek Dinçsöz28 Temmuz 2010 10:12

    Artık mmorpg oyunlarının tadı tuzu kalmadı hem metin2 de hemde kinght online oyunlarında hileler var. Hile ile oyun mu olur öyle oyundan hayır gelmez.Online oyunlar da hileye yasak gelmeli.

    YanıtlaSil
  2. Bence online oyun oynarken hile kullanmak daha zevkli, tabi knight da hileli oynamak için para ödemen lazım. Sonuçta para ödüyorsun daha güzel oluyor ve daha çabuk level atıyorsun.

    YanıtlaSil
  3. birincisi mmorpg lerin öncüsü knight online değil World of Warcraft'tır ve halen de verdiğin paranın karşılığında kaliteli hizmet almak istiyorsan seçebileceğin tek oyundur
    ikincisi hile kullanmak zevkli demiş birisi
    oyunlar sahip olamadığımız şeyleri yapmamıza olanak sağladıkları için bu kadar ilgi çekidir ve sen hile yaparak aslında kendini tanrı gibi hissediyorsun bu da senin oyuna daha cok bağlıyor

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar eğer yeni çıkan mmorpg oyunları varsa gözümden kaçmış olabilir, listeye eklenmesini istediğiniz oyunu yorum yazarak iletebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. arkadaşlar asıl oyun eRepublik’tir. gerçekt hayattaki gibi ülkeler var.(şu an türkiye, yunanistan bulgaristan saldırıları ile karşı karşıya)Asker olabilir, işçi olabilir veya kazandığınız altınlarla kendinize bir şirket kurabilirsiniz. her ay seçimlerde oy kullanıp hükümeti, cumhurbaşkanını ve parti başkanlarını seçebilirsiniz. tabii ki kendiniz de aday olup ülke yönetiminde söz sahibi olabilirsiniz. gazete çıkartıp makaleler yayınlayabilir veya yayınlanan makalelere yorum yapabilirsiniz. son olarak günde sadece 1 defa 5 dk oyuna girmeniz gelişiminiz için yeterli olacaktır.(tabii fazlası size kalmış)

    oyuna buradan kayıt olabilirsiniz;

    http://www.erepublik.com/en/referrer/hubeyb

    YanıtlaSil
  6. Metin2 yi oynayacaklar için bu açıklamam:
    Eskiden metin2 online da kimse hile yapmazdı parti kurar hep birlikte kasardık, şimdilerde herkes hile kullanıyor oyunun tadı kaçtı. Çünkü eskisi gibi parti yok artık hileye bi son vermeleri lazım.

    YanıtlaSil
  7. Artık metin2 online oyununun suyu çıktı. Ne yaptılarsa oyunda hileyi engelleyemediler. Türkçe mmoprg dedik kayıt olduk yıllarca oynadık ama hep haksızlık oldu.
    Neden hileler kapatılamıyor, hileyi engellemek için güncelleme olduğunda bile anında başka tür bir hile çıkarıyorlar.

    Bu nasıl iş anlamadım, o yüzde metin2 oynamıyorum arkadaş.

    YanıtlaSil