Online Oyun

Online Browser Oyun Bilboard 1

Pazar

Kırmızı Alarm Online Tanıtım ve Değerlendirme

Daha yeni olan bu online strateji oyunun da inanılmaz derece de savaşma yönü gelişmiş görünüyor.Diğer online strateji oyunlarına baktığımız da KA kadar savunma, saldırı ve savaş kabiliyetlerine ağırlık verilmemiştir.Zaten oyunun anasayfasına girdiğiniz de kendinizi uzay üssünde gibi hissediyorsunuz ve baştan motive oluyorsunuz.Gerçekten oynanması gereken bir oyun üstelik yapımcısına da destek olununabilir.Oyun çok yeni değil ama çok oyuncusu olana kadar benim gözüm de yenidir.
kirmizi alarm, türkçe online strateji oyunu

Bu oyunu oynayacaksanız sizi ağır bir strateji bekliyor onu söylemem gerekli, sizin gibi yüzlerce oyuncu var ve kimin oyun stili daha iyiyse o kazanır.Zorlu bir mücadeleye hazırsanız kırmızı alarm sizi bekliyor.
http://www.kirmizialarm.net
Şimdiden bu türkçe oyunda sizlere iyi eğlenceler dileriz.

2 yorum:

  1. Gerçekten harika bir oyun, türklerin yapmış olması bence önemli.Türkiye de oyun sektörü önemli ama yabancıların daha çok bu alanda olmasındansa türklerin kendi oyunlarını kendilerinin oynamaısını tercih ederim.

    YanıtlaSil
  2. Beyler şuan da dünya çapında oynan erepublik var oyunda türkiye hem bulgar hem de yunan saldırısı altında oyuna yeni katılacak arkadaşlarla bu saldırılar püskürtülebilir.SEN YOKSAN BİR KİŞİ EKSİĞİZ ARKADAŞİM BUYUR KAYDOL:
    http://www.erepublik.com/en/referrer/hubeyb

    YanıtlaSil