Online Oyun

Online Browser Oyun Bilboard 1

Çarşamba

Wild Guns - Vahşi Batı



Değişik bir yapım.Oyunda meksikalılar,kızılderililer vede kovboylar olmak üzere 3 ırk var.Bu ırkların kendine göre özellikleri var.Genel bir strateji oyununa sahip.Gördüğümüz online strateji oyunları türünden.Köyler kuuryor ve yeni köyler fethediyorsunuz.Hammadde alanları ise odun,tahıl,kil,demir vede sadece bu şekilde değil yapma ilede hammadde kaynağı sağlayabilirsiniz.Oyunda ilk başlarken hammadde alanlarını geliştirerek başlanabilir, taktikler vereceğim size.Bazı arkadaşlar sadece hammadde kasıyor oynerken, yanlış çünkü asker olmadan gücünüz olmaz oyunda, bu herhangi bir online oyunda geçerlidir.
Bağlantıya tıklıyarak wild guns ile vahşi batıda kendinizi gösterebilirsiniz..
Nufusunuza önem vermelisiniz, özellikle haritanızdan bölgedeki güçlü kişileri takip edip onların nufusundan geri kalmamalısınız.

1 yorum:

  1. Böyle bir oyun yoktu olması iyi oldu ama oyun diğer strateji oyunlarından farksız bence. Mantık aynı, misal travian da ki gibi temeli orda roma galya ve cermen var bunda da kızılderili vs gibi ırklar var. Geri kalan çoğu şey aynı pek fark göremedim ben. Bir online kovboy oyunu yapılabilirdi.

    YanıtlaSil