Online Oyun

Online Browser Oyun Bilboard 1

Pazar

2014 Online Oyunlar Listesi

The Elder Scrolls Online - elderscrollsonline.com Stalker Online - http://szone-online.net/ Mount and Blade II: Bannerlord - taleworlds.com/en/Games/Bannerlord

Yukarıdaki liste 2014 yılına ait yapılmış ve yapım aşamasında olan online oyun listesidir. En iddaalı 2014 online oyunlar bunlardır, şimdi her birini tek tek inceleyelim kısa kısa.

The Elder Scrolls Online

Bu oyun rpg tarzında ucsuz bucaksız bir dünya üzerine kurulmuş fantaistik bir oyun iken bunu mmorpg olarak uyarlamalarıyla ortaya çıkmıştır. The elder scrolls oyununu bilmiyorsanız youtubedan trailer izlemeniz yeterli, oyuna çoktan tutulmuş olacaksınız.

Stalker Online

Bu oyunu oynamadan önce size stalker pc serisini oynamanızı tavsiye ederim. Oyun çernobil nükleer santralinin patlamasıyla oluşan karantina bölgesini konu oluyor. Karantina bölgesinde tüm insanlar gruplara ayrılmış durumda, hayvanlar evrim geçirmiş ve sizde bu bölgede hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.
Cephaneniz az ve her yerde silah, cephane işe yarar birşeyler arıyorsunuz, bu sırada görevler yapıyorsunuz. Biraz para fena olmaz hani...
Anlatmaya kalksam oyunu koca bir makale çıkar. Neyse online oyununu oynamadan stalker serisini (3 tane) oynamanızı tavsiye ederiz.
Bunlar:
* S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
* S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
* S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

Mount and Blade II: Bannerlord

Mound and blade de bir rpg tarzında oyun serisidir. Bunlar
* Mound and Blade
* Mound and Blade Warband
* Mount and blade fire and sword
* Mount and Blade Warband Napoleonic Wars

Oyun yapımcısı taleworlds bu seri ile yakaladığı başarıyı online oyun sektörüne de taşımak istiyor.

Eğer 2014 de güzel online oyunlar oynamak istiyorsanız ihtiyacınız olan liste budur...