Online Oyun

Online Browser Oyun Bilboard 1

Çarşamba

Wild Guns - Vahşi Batı



Değişik bir yapım.Oyunda meksikalılar,kızılderililer vede kovboylar olmak üzere 3 ırk var.Bu ırkların kendine göre özellikleri var.Genel bir strateji oyununa sahip.Gördüğümüz online strateji oyunları türünden.Köyler kuuryor ve yeni köyler fethediyorsunuz.Hammadde alanları ise odun,tahıl,kil,demir vede sadece bu şekilde değil yapma ilede hammadde kaynağı sağlayabilirsiniz.Oyunda ilk başlarken hammadde alanlarını geliştirerek başlanabilir, taktikler vereceğim size.Bazı arkadaşlar sadece hammadde kasıyor oynerken, yanlış çünkü asker olmadan gücünüz olmaz oyunda, bu herhangi bir online oyunda geçerlidir.
Bağlantıya tıklıyarak wild guns ile vahşi batıda kendinizi gösterebilirsiniz..
Nufusunuza önem vermelisiniz, özellikle haritanızdan bölgedeki güçlü kişileri takip edip onların nufusundan geri kalmamalısınız.

Yeni Bir Mafya Oyunu - Omafya



İşte karşımızda yeni bir mafya oyunu, omafya.Oyunda mafyanın içine karışıyorsunuz.En alt kademeden başlıyorsunuz, mafya babalığına kadar yükselebiliyorsunuz.Aileler kurup yada var olan bir aileye katılıp gücünüzü gösterebilisiniz.
Alemde kendini göster...
Omafya bir online mafya oyunudur.Gördüğüm kadarıyla başka oyunlardan bazı özellikler birebir benziyor.Zaten olması gerektiği gibi biri bir oyun yapar diğeri ondan esinlenir onun bir değişiğini yapıp daha gelişmiş bir şey çıkarır ortaya.
Şimdiki yapılmış tüm online mafya oyunları genelde böyledir, oyunları tanıdıkça anlaşılıyor.

Salı

Turkce Strateji Oyunu Muttefik

Bu oyun diğerlerine pek benzemiyor.Ayrı bir yeri var bu oyun genel strateji oyunlarından çok farklı seferler düzenleniyor ve topraklar kazanılıyor.
Bu çok değişik bir oyun bambaşka diyebilirim.Belki çok fazla oyuncusu yok ama eğlenceli oyunu oynarken keyf alıyorsunuz.
Oyunu oynamak için bilgisayara indirmeye gerek yok çünkü browser da oynanıyor mesela internet explorer, firefox gibi tarayıcılar, zaten bu web tarayıcılar sayesinde internet sitelerinde dolaşabiliyoruz.

Müttefik Online'da terimler şöyle; klanlar, savaşlar, topraklar ve keşifler sanırsam bunlar en çok haşır neşir olacağınız şeyler.Hemen hemen tüm turkçe strateji oyunlarında karşılaştığımız terimler bunlar.
Denemeye değer derim, hem türkçe olmasıda çok iyi.

Türk Mafya Oyunu Konseyim

Çok sevilen kurtlar vadisinin browser oyunu karşımızda.Mafya oyunu oynamak istiyorum diyorsanız bu oyun tam aradığınız.
Oyunda rajon kesme, mekan basma gibi action hareketleri mevcuttur.Konseyini kur ve ağırlığını ortaya koy...
Oyunda özel yeteneklerinizi geliştirebiliyor, görevler yapabiliyor ve mekanlara çökebiliyorsunuz.
Kurulu olan konseylere başvuru ile katılabilirsiniz.
Mekanlarınızada sahip çıkmalısınız.En iyiler her zaman göz önündedir.Çeşitli mekanlar mevcut silah veya beyaz işine girebilirsiniz.
Tamamı türk yapımı olan bu oyunda diğer browser tabanlı oyunlardan esinlenerek yapılmış.Ama sonuç olarak türk eli değmiş ve türk mafya oyunları kategorisinde, umarız beğenirsiniz.Şahsen oyunun beta zamanlarını bilirim.Güzeldi denemenizi tavsiye ederim.
konseyim.com

Gelişmiş Bir Browser Oyun Tanıtım

Uygarlık Savaşı, süper bir oyun ve mazisi vardır kendini kanıtlamıştır.Çok fazla uzatmadan oyundan bahsedeyim.
Bu oyunda amaç uygarlığınızı geliştirip daha yüksek uygarlığa ulaşmak.Zaten silahlar askerler binalar herşey yeni çağla daha güçlü duruma gelmenizi sağlar.Gerçek bir strateji oyunudur diyebiliriz.Bu browser oyunu yıllardır var belli bir oyuncu kitlesine ulaşmış durumdadır.

Ev alma durumu:
Ev sayınızı arttırdığınızda işçi sayınızda artıcaktır.Her evde 5 işçi barınabiliyor.İşçi sayını arttır ve oyunun ekonomik olarak güçlen.

Gelişim - Çağ atlama:
Oyunda her level artışı size yeni bir çağın kapılarını açacaktır.

Askeri sistem:
Oyunda her çağ atladınızda level atlıyorsunuz yen islahlar ve yeni bir uygarlığa ulaşıyorsunuz.Yüksek levele sahip oyuncuların savaşları daha çarpışmalı geçiyor ve daha çok strateji istiyor.Oyunda askeriniz yoksa sömürge haline gelirsiniz.

Satış işlemi, terhis:
Eğer işe yaramadığını düşündüğünüz askerler varsa bunları dehleyip maddi olarak geri döndürebilirsiniz.

Korunma (Yangel modu) nedir?
Oyunda eğer belli zamanlarda oynamak istiyorsanız bu modu aktif hale getirmelisiniz.Klasik online browser oyunlarından farklı bir mod.
Bu mod hazinenizin yüzde 75 ini kutsal kaseye koyarak onları sağlama alır.Ama bu sizin yangel modundayken oyununuzu durgunlaştırma altın üretiminizi ve gelişimiz tamamen durur.

Oyunda istatislikler - Uygarlığım:
Oyundaki durumunuz burdaki istatisliklerde mevcuttur.
uygarliksavasi.com

Pazar

Orta Çağ Savaşları Yeni

Şuanda yapımda olan bir oyunun duyurusunu yapmak bana nasip oldu.
Bir türk yapımı olan orta çağ savaşları online strateji oyunları grubunda yer alıyor.Haliyle oyuncular birbirleriyle mücadele içinde olucak.Aynı zamanda oyunda taraflar olucak, iyiler ve kötüler.

Bir haritada bölgelerin hakimiyeti üstüne kurulu bir oyun göreceğiz.Diplomasi ve savaşlar kaçınılmaz, ayrıca oyunda komutanlar,liderler ve diğer çeşitli rütbeler verilecek.Oyunu oyuncular yönetecek gibi görünüyor.
Fantastik bir yapım sizleri bekliyor.Tamamı türk yapımı olucak(oyunu yapan grup içinde bende olduğum için söylüyorum ki aramızda yabancı uyruklu kimsede yok) diyebilirim size.Genel online strateji oyunları gibi değilde fantastik olucağını bilin, eğlenceli ve dolu dolu bir oyun.Türk yapımı olmasıda artısı.

4 krallık ve 4 ırk olucak, her kral ve yardımcıları oyunculardan oluşucak.Her ırkın kendi konseyi olucak kararlar ortak verilcek.Savaş, barış, diplomasi, müttefik hepsi oyunculara kalmış.

Ben bile sabırsızlanıyorum...

Cumartesi

Yeni Online Strateji Oyunu Desert-Operations Tr

İşte yeni online strateji oyunu karşımızsa.Genel olarak baktığımızda diğer online oyunlar dan pek farklı değil.Ama yinede online strateji oyunları için alternatif.Oynama şansım olmadı ama denemenizi tavsiye ederim.

Sizlere hemen oyunu anlatayım.Size bir ülke veriliyor, o ülkenin hükümdarı oluyorsunuz, diplomasi ve savaş tamamen size kalmış birşey.İsterseniz düşmanlara karşı mücadele için ittifaklardan biirne katılabilir veya kurabilirsiniz.Diplomasi gereği barış ilan edebilir veya savaş ilanı yapabilirsiniz.Günümüzdeki online oyunlar genelde bu türdendir.

online oyunlar,yeni online strateji oyunu,online strateji oyunları
online oyunlar,yeni online strateji oyunu,online strateji oyunları

En Yeni Online Oyun Bahçivanlar Diyarı

online oyunlar, online browser oyunları, bahçivanlar diyarı

Yeni online oyun karşımızda, bahçivanlar diyarı.Bir online browser oyunu olan bahçivanlar diyarında bilmeniz gereken bitki işlerini öğrenebiliriz.Hem eğitici hemde eğlenceli bir oyun.

Görüldüğü gibi resimde hayli hoş bir oyun olduğu anlaşılıyor.Zaten online oyunlar arasında farklı türler gerekli, bunlardan biride bahçivanlar diyarı.

Bilindiği gibi günümüzde online browser oyunları hayli artıyor çeşitlerde öyle, bazılarına yetişemiyoruz bile, oynamak istediğimizde epey vakit alıyor ama zaman güzel geçiyor bu tür oyunlarla.

Sizde hemen Bahçivanlar diyarında çiftliğinizi kurun oyuna başlıyabilirsiniz.
bahcivanlardiyari.com
Artık havuc mu ekersiniz dometesmi size kalmış.

Güçlü Bir Yapım Klanlar Online

Online strateji oyunları ndan biri olan klanlar yeni gibi görünsede aslında köklü bir oyun.Eskilere dayanır yani eski adıyla klansavaşları.
klanlar, online strateji oyunu
Oyunda ilk olarak hammadde alanları geliştiriyoruz.Bu oyun türkçe online strateji oyunudur.Başlangıç strateji önemli karşında güçlü oyuncular olacaktır ve deneyimli oyuncular.O yüzden önce hammadde alanlarına kademe bas.Korunma bittiğinde askerlerin hazırda bulunsun.

Bazı oyuncuların düştüğü hata asker basmadan oynamak, sadece köyü geliştirmeye çalışmak.
Bu yanlış olur çünkü askerin yoksa yağma alanı olursun gücün olmaz.

Oyun ilerledikçe köy sayın artıcaktır.Başarılar dilerim şimdiden.